OM INSPARQUEN

Insparquen är tre roliga veckor i början av höstterminen som välkomnar alla nya studenter på naturvetenskapliga kandidatprogram och ämneslärarprogram för gymnasium. Med aktiviteter, föreläsningar och pubar ges du som ny student den bästa möjligheten att lära känna andra nya såväl som gamla studenter, samt att få en fantastisk start på din studietid!

Mer info kommer finnas på Insparquens hemsida när hösten närmar sig.

HUR ENGAGERAR JAG MIG I INSPARQUEN?

Det går att vara med i Insparquen på flera sätt, antingen som ny student (yngel) eller gammal student (groda). Som yngel har du bara roligt och följer med på så många aktiviteter du vill och kan. Som Groda kan du fylla viktiga funktionärsposter som linjeansvarig eller insparquare.

Linjeansvariga ser till att yngels upplevelser under Insparquen blir så bra som möjligt för att ge dem den bästa tänkbara starten på studietiden. Detta görs genom att stödja och peppa yngel och jobba på pubar, fester och aktiviteter. Insparquare jobbar så mycket de vill och hänger med på de aktiviteter de vill.

Om du vill engagera dig som linjeansvarig eller insparquare, har frågor som ny student eller övrigt frågor är du välkommen att höra av dig till oss på insparquen@nf.su.se.