Pussellogga.jpg

OM NATURVETARSPEXET

Naturvetarspexet är NFs kreativa sektion! Varje år sätter de upp ett studentspex, vilket är lite som en interaktiv teatermusikal med improvisation och ordvitsar. Dessa shower brukar vara högt uppskattade med teater, sång, dans, band, och en massa mer! I Spexet gemenskapen inom gruppen det viktigaste, och förutom föreställningar har spexet ibland något gig, spexar på en sittning, eller går på andra spex i Stockholm tillsammans. Numera ser man också Spexet ofta iförda checka svarta västar.

Gå med!

I Spexet är alla välkomna, oavsett förkunskaper. Det finns också grupper för alla: Skådis, regi, band, kör, koreografi, dekor, kostym, manus, låtskrivning, teknik/ljud och ljus, smink, Fest och Fika, samt Spons och PR. Det går utmärkt att vara med i flera grupper, och man kan hoppa in i Spexet när man vill! Vi repar söndagar klockan 12, samt onsdagar eftermiddag/kväll, på Gröna Villan. Det går också bra att maila spexet@nf.su.se vid intresse, och finns även att följa på Facebook och Instagram.

Aktuellt i spexet

Naturvetarspexets förra produktion, Sonja Kovalevsky, sattes upp i maj 2019.

Just nu pågår arbetet till en kommande spexkavalkad. En kavalkad är en samling scener från tidigare spex, sammansatta till en föreställning. För tillfället är det främst manusarbetet som pågår, och föreställningarna kommer att äga rum i december. I början av hösten kommer auditions att öppna!

Kovalevskyomslag.jpg