Om klubbmästeriet

Naturvetenskapliga föreningens Klubbmästeri (NFKM) är sektionen som arrangerar torsdagspubarna på Gréens villa. Klubbmästeriet arrangerar även fester, såväl för allmänheten som mer internt. Gå med i Klubbmästeriet gör man om man vill gå på fester, lära känna nya människor, bidra till studentlivet i Stockholm och framförallt ha väldigt roligt! 

Bland marskalkar, vraques och overaller

Klubbmästeriet består av en styrelse (KMS) samt så kallade marskalkar, som hjälper till och jobbar på fester och pubar. I Klubbmästeriet finns också de som tidigare varit med och jobbat, de så kallade vraquen. Vraque blir man efter att ha varit med i Klubbmästeriet i 2 år (Ibland går det snabbare). Vi har sköna marskalksmiddagar (fest för de som jobbat under året och för vraquen) och gästar ofta andra föreningar och klubbmästerier i Stockholm samt övriga Sverige. Klubbmästeriets marskalkar och vraque bär ofta overaller i vitt och grönt, och om du undrar något om Klubbmästeriet går det utmärkt att fråga någon av dessa personer på till exempel en torsdagspub på Gréens villa! 

Hur går jag med i klubbmästeriet?

Om man är nyfiken på att gå med i Klubbmästeriet så arrangeras informationsmiddagar i början av varje termin (runt september respektive februari). Där kan man lära sig mer om vad Klubbmästeriet gör, vad en WB är och vad som krävs av en marskalk.

Om man är intresserad av att gå med kan man maila: mamma.nfkm@gmail.com

Här finns även KMS på Facebook.