St%C3%A4ngt.jpg
 

Yngel! Är du redo? En Mystisk tid är inne.

Staben bjuder in dig till Insparquen: tre veckor fyllda av lek, gemenskap och nya vänner. Insparquen är den perfekta starten på ditt universitetsliv: den ger dig en chans att ha kul i en annars rätt påfrestande tid, den ger dig inblick i Stockholms studentliv (tro oss, det existerar faktiskt), och deltar du finns det stor chans att den kan ge dig vänner för livet.

Insparquen välkomnar alla nya studenter, men riktar sig särskilt till studenter på naturvetenskapliga kandidatprogram och ämneslärarprogram för gymnasium. Med aktiviteter, föreläsningar och pubar ges du som ny student den bästa möjligheten att lära känna andra nya såväl som gamla studenter, samt att få en fantastisk start på din studietid! Insparquen är frivillig (men väldigt rolig) och är givetvis helt fri från pennalism, hets och alkoholtvång.

Insparquen pågår mellan 27/8 och 15/9. Se insparquens schema för att få koll på precis vad som händer vilka dagar.

HUR GÖR JAG FÖR ATT VARA MED UNDER INSPARQUEN?

Vem som helst får vara med under insparquen, och du kan hoppa in när du vill. Vi rekommenderar dock varmt iNFo-dagen den 27:e Augusti för den som kan, då denna dag markerar den officiella starten för insparquen. Insparquen fortlöper efter detta med nya aktiviteter var och varannan dag, och som ny student (yngel) är du med på precis så många eller så få du vill. Du tas hand om av äldre studenter (grodor) som har koll på vad som händer och kan svara på mycket frågor om både Insparquen, NF, och livet som student i stort.

Har du frågor om något i eller kring insparquen är du välkommen att höra av dig till oss på insparquen@nf.su.se, det finns inga dumma frågor!