Back to All Events

HumF's och NF's 105-årsjubileum

• Rotundan, Allhuset 9 Frescativägen Stockholm, Stockholms län, 104 05 Sweden (map)

Naturvetenskapliga föreningen och Humanistiska föreningen föddes under samma kväll för 105 år sedan; den 16:e mars 1914. Glada ugglor och grodor har alltså umgåtts, festat och partajat tillsammans i över ett sekel. Det vill vi fira med ännu mer fest, såklart! Vi ordnar middag och dans i Rotundan på självaste födelsedagen! Vi hoppas att ni vill göra oss äran att komma och fira detta med oss!

När: Lördag 16:e mars, klockan 18:00

- Vi sätter oss till bords kl. 19:14

Var: Rotundan, Allhuset

Klädkod: Kostym

Pris: TBA:-

Observera att endast medlemmar och speciellt inbjudna är bjudna till detta event.

Eftersläpp kommer att ske från ca 23:00 och kommer även att hållas i Rotundan, då är även de NF- och HumF-medlemmarna som inte gått på middagen välkomna. Eftersläppet är gratis för NF- och HumF-medlemmar.

Kl 01.30 rör sig de som är kvar till eftermingel på Gula villan.

Anmälan och betalning görs på en och samma gång, genom följande länk: TBA

Sista anmälningsdag är den 11:e mars!

Har ni några frågor eller vill anmäla ett tal, mejla: nfhumf105@humf.su.se

Välkomna!

Många gruggliga hälsningar,

Humanistiska föreningens och Naturvetenskapliga föreningens styrelser 🦉🐸

------------------------------
The Natural Sciences Faculty Club and the Humanities Faculty Club were founded at the same meeting 105 years ago; March 16, 1914. For over a century, now, owls and frogs have been together and we want to celebrate by arranging a dinner and party in Rotundan on our birthday! We hope that you will come and celebrate with us!

When: 16th of March at 18:00

- Dinner is served at 19:14.

Where: Rotundan, Allhuset

Dress code: Business casual

Price: TBA

Please note that only members of HumF and NF and specially invited guests are eligible to attend!

The after party starts around 23:00 and will also be held in Rotundan, members from NF and HumF who was not on the dinner are welcome to join the festivities. The afterparty is free for NF and HumF members.

At 00:30 the doors to the Yellow house (HumF) will open for those who are not done partying!

Registration and payment are made at the same time, through the following link: TBA

The deadline for signing up for the party is March 11th!

If you have any questions or want to give a speech at the dinner contact nfhumf105@humf.su.se

Welcome!

Many frowly greetings,