Insparquen

Snart drar Insparquen igång! Tisdagen 23 augusti, 10.00 (Hörsal 2, Södra Husen) är det iNFo-dag för alla nya naturvetenskapliga kandidatstudenter, inkl. lärarstudenter. Detta är en MYCKET viktig del av Insparquen. Det är som sagt startskottet.

Dagen innan kommer ni redan ha träffat era linjeansvariga. Dessa linjeansvariga kommer vara med er och ansvariga för vägleda er genom Insparquen, peppa er och berätta om det är värt att köpa ny eller begagnad kurslitteratur.

Insparquen för nya kandidatstudenter på den naturvetenskapliga fakulteten är fri från tvång, hets och pennalism. Mer info om alla aktiviteter, de linjeansvariga och mycket mer kommer finnas på insparquen.se.

Varsågod! Här finns även välkomstbroschyren med Insparquens schema och annan mycket bra info!